Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Legg til min Office 365-e-postadresse til min iPhone

Intro | Trinn 1 | Trinn 2 | Trinn 3 | Trinn 4 | Sammendrag

Hvis du vil legge til Office 365-e-postadressen til iPhone Mail-appen, trenger du Office 365-e-postadressen og passordet ditt.

1. Trykk på Innstillinger og trykk påPassord og kontoer.
  2. Trykk på Legg til konto.
    I Passord og kontoer trykker du på Legg til konto
  3. Trykk på Utveksling.
    Trykk på Exchange.
  4. Angi e-postadressen din og en kort beskrivelse (f.eks.: navnet på bedriften din eller e-posttypen).
  5. Trykk på Neste.
    Angi e-postadresse, bedriftsbeskrivelse og trykk på Neste
  6. Trykk på Logg på for å bekrefte om du ønsker å logge på Exchange-kontoen din med Microsoft
    Trykk på Logg på for å logge på Exchange-kontoen din
  7. Angi passord og trykk på Logg på.
    Angi passord og trykk på Logg på

Merk: Hvis Microsoft ikke finner kontoen din, blir du bedt om å angi detaljene manuelt:

Brukernavn = din Office 365-e-postadresse
    Passord = ditt Office 365-e-postpassord
    Intern URL-adresse (Server) = outlook.office365.com
    Ekstern URL-adresse (domene) = outlook.office365.com

8. Trykk på Neste. Du kan bli bedt om å velge Samtykke på vegne av din organisasjon. Dette gjør at Office 365- og Mail-appen kan fungere sammen. Trykk på Aksepter.
  9. Trykk på Lagre (Du kan komme tilbake og oppdatere innstillinger her når som helst).
    Gjennomgå innstillingene og trykk på Lagre
  10. Det var alt. Du vil se Office 365-kontoen din under Kontoer.
    Se Office 365-e-post-visning under Kontoer

Flott, e-postadressen din er på iPhone Mail-appen og alt er klart! Hvis du vil legge e-posten din til en annen enhet, kan du gå tilbake til følgende trinn: trinn 3 for instruksjoner for en annen e-postkonto. Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn!

Trinn 4, la oss sende den første e-posten din!

Mer informasjon

Vanlige problemer med å konfigurere e-post på en telefon.