Legg til min Workspace Email i E-post (Mac)

Trinn 4 i serien Konfigurer Workspace Email.

Legg deretter til Workspace-e-postkontoen din i Apple Mail. Deretter kan du sende og motta e-post for bedrifter fra Mac.

1. Åpne Apple Mail.
    • Nye brukere: Du vil se Velg en leverandør for Mail-konto ....
    • Eksisterende brukere: Velg Mail >Legg til konto. Du vil se Velg en leverandør for Mail-konto ....
      Velg Annen Mail-konto, og klikk på Fortsett
  2. Velg Annen Mail-konto og Fortsett.
    Velg Annen Mail-konto, og klikk på Fortsett
  3. Skriv inn Navn, E-postadresse og Passord. Du må oppgi e-postadressen og passordet for Workspace Email (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  4. Velg Logg på.
    Ingen e-postdetaljer.
  5. Angi innstillingene for Mail-server og velg Logg på.
    • Innkommende e-postserver: imap.secureserver.net
    • Utgående e-postserver: smtpout.secureserver.net
    Angi innstillinger for e-postserver
  6. Merk: Hvis e-postserverne ikke ble funnet automatisk, vil du kanskje se en feilmelding. Dette er normalt.

7. Velg Ferdig. Apple Mail verifiserer kontoinnstillingene dine og laster inn e-posten din.
    Klikk på Ferdig

Hvis du har mer enn én Apple Mail-konto, velger du Innboks og velger den nye e-postkontoen for å se innboksen din.
Klikk på Ferdig

E-posten er på Mac-enheten din og alt er klart! Hvis du vil legge til e-posten din til en annen enhet, klikker du på Forrige. Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn!

Feilsøking