Legg til min Workspace Email i E-post (Mac)

Trinn 4 i serien Konfigurer Workspace Email.

Legg deretter til Workspace-e-postkontoen din i Apple Mail. Deretter kan du sende og motta e-post for bedrifter fra Mac.

1. Åpne Apple Mail.
    • Nye brukere: Skjermen Velg en kontoleverandør for Mail… vises.
    • Eksisterende brukere: Klikk på Mail og velg Legg til konto. Skjermen Velg en kontoleverandør for Mail… vises.
      Velg Annen Mail-konto, og klikk på Fortsett
  2. Velg Annen Mail-konto, og klikk på Fortsett.
    Velg Annen Mail-konto, og klikk på Fortsett
  3. Skriv inn Navn, E-postadresse og Passord. Du må skrive inn Workspace-e-post og passord (påloggingsinformasjon for GoDaddy fungerer ikke her.)
  4. Klikk på Logg på.
    Ingen e-postdetaljer.
  5. Angi innstillinger for E-postserver og klikk på Logg på.
    • Innkommende e-postserver: imap.secureserver.net
    • Utgående e-postserver: smtpout.secureserver.net
    Angi innstillinger for e-postserver
  6. Klikk på Ferdig. Apple Mail verifiserer arbeidskontoinnstillingene og laster inn e-posten din.
    Klikk på Ferdig

E-postadressen er på Mac-enheten din og alt er klart! Hvis du vil legge til e-posten din på en annen enhet, klikker du på Forrige. Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn!

Hvis du har mer enn én Apple Mail-konto, klikker du på Innboks og velger den nye e-postkontoen for å se innboksen din.
Klikk på Ferdig

Feilsøking