Legg til min Workspace Email i Outlook 2013 (Windows)

Trinn 4 i Konfigurer Workspace Email -serien min.

Legg til arbeids -e -postadressen din i Outlook 2013 for Windows PC, så kan du sende og motta e -post for bedrifter.

Microsoft støtter ikke lenger nye installasjoner av Outlook 2013 (Windows). Se Microsofts støtteside for mer informasjon.

1. Åpne Outlook 2013.
    • Nye brukere: Du kommer til å se Opprett e-posten din-skjermen.
    • Eksisterende brukere: Klikk på Fil, deretter + Legg til konto.
  2. Legg til konto-siden, velg E-postkonto. Legg deretter til detaljene rundt arbeids-e-postkontoen din. (Brukernavnet og passordet ditt for GoDaddy virker ikke for den opprettede e-posten.)
    • Ditt navn: Navnet som vises som sendernavnet ditt
    • E-postadresse: Arbeids-e-postadresse
    • Passord og gjenta passord: Passord for arbeids-e-post
      Klikk på neste
  3. Klikk på Neste, Outlook verifiseres arbeidskontoinnstillingene og laster inn e-postinnboksen.
    Melding om at kontoen er konfigurert
  4. Klikk på Fullfør. Hvis du har mer enn en e-postkonto kan det være du må gå ut av Kontoer for å se den nye innboksen.

E -posten din er på Outlook 2013, og alt er klart! Hvis du vil legge til e -posten din på en annen enhet, klikker du på Forrige . Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn!

Feilsøking

Sjekk at IMAP -server- og portinnstillingene dine er riktige, og trykk på Legg til konto .

• Innkommende IMAP -server: imap.secureserver.net
  • SSL -port: 993
  • Utgående SMTP -server: smtpout.secureserver.net
  • SSL -port: 465 (eller 587)

For mer hjelp, se, Feilsøke Arbeids-e-post på Outlook 2010 og 2013.