Legg til min Workspace Email i Outlook (Windows)

Trinn 4 i serien Konfigurer Workspace Email.

Legg til arbeids-e-postadressen din til Outlook 2016 for Windows PC, slik at du kan sende og motta e-post for bedrifter.

1. Åpne Outlook 2016.
    • Nye brukere: Du kommer til å se Opprett e-posten din-skjermen.
    • Eksisterende brukere: Klikk på Fil, deretter + Legg til konto.
  2. Legg til konto-siden, velg E-postkonto. Legg deretter til detaljene rundt arbeids-e-postkontoen din. (Brukernavnet og passordet ditt for GoDaddy virker ikke for den opprettede e-posten.)
    • Ditt navn: Navnet som vises som sendernavnet ditt
    • E-postadresse: Arbeids-e-postadresse
    • Passord og gjentagelsespassord: Passord for arbeids-e-post
    Klikk på neste
  3. Klikk på Neste, Outlook verifiseres arbeidskontoinnstillingene og laster inn e-postinnboksen.
    Melding om at kontoen er konfigurert
  4. Klikk på Fullfør. Hvis du har mer enn en e-postkonto kan det være du må gå ut av Kontoer for å se den nye innboksen.

E-posten din er på Outlook 2016 og alt er klart! Hvis du vil legge til e-posten din på en annen enhet, klikker du på Forrige. Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn!

Feilsøking