Legg til mine egne vertsnavn

Registrer dine egne vertsnavn for å skape egendefinerte navneservere for domenene dine som er registrert med GoDaddy. Maksimalt antall vertsnavn du kan legge til, bestemmes av TLD-registeret.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Flere innstillinger velger du Administrer DNS.
  4. Velg Vertsnavn under Avanserte funksjoner.
  5. Velg LEGG TIL.
  6. Skriv inn Vertsnavn og IP-adresse i de rette feltene. Ikke inkluder domenet ditt i Vertsnavn-feltet – det er allerede lagt til for deg.
  7. Velg Lagre når du er ferdig.