Nettstedbygger Hjelp

Legg til Nettbutikk-del

For at Nettbutikk-funksjonen din skal fungere på nettstedet ditt, må du legge til en Nettbutikk-del.

Merk: Denne funksjonen er bare tilgjengelige på Netthandel -planer. Hvis du har problemer med at du klikker på dine profilerte produkter og de ikke kobler til det tiltenkte produktet, kan det hende du mangler Nettbutikk-delen på nettstedet ditt. Hvis du ikke har handlevogn-ikonet øverst til høyre på nettstedet ditt, mangler du Nettbutikk-delen. Uten denne delen fungerer ikke handlevognen på nettstedet ditt.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Rull nedover i hovedvisningen av nettstedet til der du vil legge til en del, og klikk på plusstegnet eller Legg til del.
    Klikk på plussknappen
  4. Velg Nettbutikk i listen som vises (eller bruk søkefeltet), og velg et oppsett ved å velge Legg til.

Merk: Hvis du ennå ikke har en Netthandel-plan, ser du en Oppgrader-knapp. Klikk på den, så konverteres planen din til Netthandel.

5. Klikk på Nettbutikk-panelet for å begynne å tilpasse innstillingene.
  6. Angi en ny Tittel hvis du ikke vil bruke standardtittelen Nettbutikk.
  7. Når du angir de ulike innstillingene, velger du Forhåndsvis for å se endringene, som lagres automatisk.
  8. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, velger du Publiser nettsted eller Publiser.