Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til nettsted i Sikkerhetskopiering av nettsted (selvadministrert)

Du kan sikkerhetskopiere individuelle nettsteder på serveren din ved hjelp av Sikkerhetskopiering av nettsted.

Advarsel:

Sikkerhetskopiering av nettsted sikkerhetskopierer bare innholdet på nettstedet i rotkatalogen. Dette inkluderer ikke databaser som ligger i andre kataloger på serveren din eller annet innhold. Vi anbefaler alltid å beholde ekstra sikkerhetskopier av serveren din .

1. I Min server -kontrollpanelet ditt klikker du på Sikkerhetskopier -faner.
  2. I området Sikkerhetskopiering av nettsted klikker du på Administrer .
  3. Hvis en annen melding vises , klikker du på Administrer på nytt.
  4. Klikk på +Nettsted .
  5. Fyll ut feltene på skjermen, og klikk deretter på Neste .

Merk: Sikkerhetskopiering av nettsted bruker enten FTP eller SSH for å laste ned nettstedets filer. For å la den koble til, må du ha disse tjenestene aktivert, de riktige portene åpne og passende brukere opprettet for tjenesten.

6. Planlegg sikkerhetskopieringen.