Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til nettstedsmeldinger for tilbakemeldinger fra kunder

Nettstedsmeldingsboksen er en vennlig måte å invitere folk til å sende deg en melding til. Meldingen samler den besøkendes navn, e -postadresse, telefonnummer og meldingen de ønsker å sende deg. Denne meldingen blir sendt til en e -postadresse du velger, og så kan du svare på e -posten eller ringe personen tilbake.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Nettsted- fanen øverst i redigeringsprogrammet, og velg deretter Meldinger fra nettstedstillegg .
    Velg fanen Rediger nettsted og deretter Pop-up
  5. Tilpass meldingsvinduet.
    • Aktiver nettstedsmeldinger : Bytt denne funksjonen for å slå meldingsskjemaet ditt av og på.
    • Send melding til : Tilpass e -postadressen der du vil motta meldingene.
    • Velkomstmelding : Legg til en kort melding som inviterer folk til å sende deg en melding.
    • Takk -melding : Etter at noen har valgt Send melding, kan du legge til en takkemelding for å bekrefte at meldingen ble sendt og hva du kan forvente deg videre.
    • Vis valg av e-post : Bytt denne funksjonen slik at folk kan legge til seg selv som abonnenter på listen over markedsføring per e-post, etter at meldingen er sendt.
    • E-postmelding for meldinger : Gi folk beskjed om fordelene ved å være på listen din, og hva de kan se frem til.

Merk: På mobil ser du meldingsvinduet for nettstedet først. Trykk på den igjen for å åpne redigeringsprogrammet.

6. Velg Ferdig .
  7. Endringene lagres automatisk. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, publiserer du nettstedet ditt .