Legg til nettstedssikkerhet

Legg til et tillitserklæring til nettstedet du overvåker med Nettstedssikkerhet.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Under Nettstedssikkerhet og sikkerhetskopieringer velger du Administrer ved siden av Nettstedssikkerhet -kontoen du vil administrere.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Tillitsforsegling .
  5. Merk av for Aktiver tillitssel .
  6. Velg ønsket farge og stil, og velg deretter Generer kode .
    • Velg en farge : Velg svart bakgrunn med hvit tekst eller hvit bakgrunn med svart tekst.
    • Velg en stil : Velg hvor på siden du vil at forseglingen skal vises. Pårørende vil være sentrert.

Du kan nå kopiere koden for å legge den til i nettstedets kildekode for alle sider der du vil at tillitsselementet skal vises. Det anbefales at du legger til koden før den avsluttende brødteksten i bunntekstmalfilen.