Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Legg til Office 365-e-post til Gmail på Android

Trinn 3 i Konfigurer Office 365-konto-serien.

Legg til Office 365-e-post-kontoen din til Gmail på Android-telefonen din. Uansett hvor du drar, vil du da alltid holde kontakten med e-post for bedrifter.

1. Åpne Gmail.
    • Nye brukere: Trykk på Få en e-postadresse.
      Trykk på Legg til e-postadresse
    • Eksisterende brukere: Trykk på Konto og Legg til en til konto.
      Trykk på Legg til konto
  2. Trykk på Exchange og Office 365.
    Velg Exchange og Office 365
  3. Angi din Office 365-e-post og trykk på Neste.
    Trykk på Legg til konto
  4. Angi passordet ditt og trykk på Neste.
    Trykk på Legg til konto
  5. Første gangs kontobrukere må gjennomgå tillatelser for å gi Gmail tillatelse til å ta seg tilgang til telefonen sin.
    • Trykk på Aktiver for å aktivere administratorprivilegier for enheten.
    • Trykk på Tillat for å la Gmail ta seg tilgang til kontaktene dine.
    • Trykk på Tillat for å la Gmail ta seg tilgang til kalenderen din.
  6. Når du ser at kontoen din er klar, trykker du på Ferdig.
  7. For å se innboksen din, trykker du på Ta meg til Gmail. Trykk på Profil for å se innstillingene dine og oppdater visningsnavnet eller mobilsignaturen din.

Mer informasjon

Vanlige problemer med å konfigurere e-post på en telefon.