Nettstedbygger Hjelp

Legg til og opprett en tekstknapp med kobling

Ved å opprette tekstknapper med koblinger kan du la kundene hoppe direkte til en side på nettstedet – eller et annet nettsted. Hvis du for eksempel vil fremheve nyhetsbrevet ditt, kan du lage en «Abonner»-tekstknapp med kobling til påmeldingsskjemaet. Slike handlingsknapper er en av de første tingene besøkende ser, og kan øke sjansen for at de svarer.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. I Deler-panelet, klikk på Overskrift.
    Klikk på Overskrift
  4. I Overskrift-panelets Innhold-del, klikk på Handlingsknapp.
    Klikk på Handlingsknapp
  5. Klikk på veksleknappen ved siden av Vis handlingsknapp for å slå den på.
    slå på veksleknappen Vis handlingsknapp
  6. Skriv inn det du vil at Knappeetiketten skal vise.
    Skriv inn knappeetikett

Merk: Jo kortere etiketten er, jo mer sannsynlig er det at den blir lest. Den bør ikke består av mer enn 25 tegn.

7. Klikk på pilen Kobling til side for å koble knappen til en side på nettstedet eller et annet nettsted.
    Koble til en valgt side
  8. Hvis du valgte Hjem-siden, kan du også klikke på Del-pilen for å koble til en spesifikk del på siden.
    Koble til en del på Hjem-siden

Merk: Dette alternativet er kun tilgjengelig for Hjem-siden.

9. Endringene lagres automatisk. Når du er ferdig, klikker du bare på Forhåndsvis for å se resultatene.
    Forhåndsvis handlingsknapp-teksten
  10. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).