Legg til PayPal på GoDaddy-kontoen min

Du kan betale for GoDaddy-kjøp med PayPal (så lenge PayPal-kontoen er tilknyttet et kredittkort).

Advarsel: Noen kampanjekoder er ikke kompatible med PayPal og vil, hvis du bruker dem, ikke gi deg muligheten til å legge til PayPal-kontoen din eller behandle bestillinger med PayPal.
  1. I handlevognen, når du er klar til å betale, klikker du på Fortsett til kassen.
  2. Velg PayPal, velg at du godtar kjøpsvilkårene, og klikk deretter på Legg inn bestillingen.
  3. Logg på PayPal-kontoen din.
  4. Velg betalingsmetode i PayPal, og klikker deretter på Fortsett.
  5. Gjennomgå bestillingen, og klikk deretter på Legg inn bestillingen.

Neste trinn

• Se våre Kom i gang-sider for tips om hvordan du kan få mest mulig ut av de nye produktene dine.