Legg til personvernerklæring på nettstedet mitt

Fra og med 25. mai 2018 krever Den europeiske union at nettstedsbesøkende fra medlemslandene har tilgang til informasjon om hvordan nettstedet ditt behandler dataene deres. Her er informasjon om hvordan du legger til informasjon om personvernreglene dine for å være i samsvar med EUs personvernforordning (GDPR).

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted. (Hvis du bruker nettbutikken til New Website Builder, klikk på Administrer nettbutikk, deretter Nettsted i den øverste, grønne linjen.)
  3. Rull nedover i hovedvisningen av nettstedet til der du vil legge til en seksjon for personvernerklæringen, og klikk på det grønne plusstegnet.
    Klikk på den grønne pluss-knappen

Merk: Den første gangen en ny kunde fra Den europeiske union åpner New Website Builder, legger den til en kobling til en tom seksjon for personvernerklæringen i bunnteksten. Ved å klikke på denne koblingen kan du hoppe til trinn 7.

4. I det høyre panelet ruller du til nederst i seksjonslisten og klikker på Vis flere.
    Klikk på Vis flere-knappen
  5. Finn og klikk på panelet Personvernerklæring.
    Klikk på panelet for personvernerklæringen
  6. Klikk på oppsettet øverst i panelet for å legge det til seksjonen.
    Klikk på oppsett for å legge til seksjon
  7. Nå klikker du på den nye seksjonen i hovedvinduet til New Website Builder for å redigere personvernerklæringen i det høyre sidepanelet. (Aksent forandrer bakgrunnsfargen på seksjonen til personvernerklæringen.)
    Tilpasse panelfelt
  8. Når du er klar, klikker du på Ferdig øverst i panelet.
  9. Endringene lagres automatisk, så klikk på Forhåndsvisning for å se hvordan de ser ut for besøkende.
    Forhåndsvise erklæringen
  10. Når du er fornøyd med resultatet, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).