Nettstedbygger Hjelp

Legg til produkter

Legg til produkter eller tjenester i butikken som de besøkende kan kjøpe. Hvis du har Nettbutikk-abonnementet, kan du legge til opptil 1500 produkter. Du kan oppgradere nettstedet hvis du for øyeblikket ikke har dette abonnementet.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Hvis dette er første gang du bruker Nettstedbygger, må du konfigurere nettstedet før du legger til produktene dine.
  3. Når du har designet og gjennomgått nettstedet, klikker du på menyknappen med tre felt øverst til venstre.
  4. Klikk på Nettbutikk.
  5. Hvis dette er første gang du legger til et produkt, vises siden Legg til produkt.
  6. Merk: Hvis du tidligere har lagt til et produkt, vises knappen Legg til produkt. Klikk på knappen for å gå til siden Legg til produkt.

7. Angi et produktnavn.
  8. Klikk på Legg til bilde, bla til bildet, og klikk deretter på Åpne.
  9. Merk: Bilder må være filer av typen JPG, JPEG, GIF eller PNG. De kan ikke være større enn 10 MB hver. Selv om du kan laste opp bilder som er opptil 5000 x 5000 piksler, vises de ikke større enn 1920 x 1080 piksler.

10. Angi en pris. En salgspris kan legges inn nå eller senere.
  11. Bruk SKU (Stock Keeping Unit) for å legge inn et unikt tall for å spore beholdning og administrere relaterte fakturaer.
  12. Velg følgende under Innstillinger:
    • Avgiftsbelagt produkt: Standardvalg som sikrer at kunder blir belastet lokale avgifter.
    • Aktivt produkt: Dette er også standardvalget som sikrer at nye produkter vises i butikkene. Fjern merkingen for å skjule produkter som ikke er til salgs, for eksempel sesongartikler, eller når du ønsker å presentere flere produkter samtidig.
  13. Fyll ut fanene nedenfor hvis du vil tilpasse produktene dine ytterligere:
    • Klikk på Beskrivelse for å gi info om produktet, for eksempel hva det er laget av og hva det brukes til.
    • Klikk på Beholdning og valg for å spore antallet og gi kundene mulighet til å velge mellom størrelse, farge eller foreta andre spesielle valg.
    • Klikk på Frakt for å konfigurere bestemte fraktalternativer for produktet, eller sende det basert på metoder du allerede har konfigurert (se under Mer info nedenfor for Legg til fraktmetode).
    • Klikk på Søkemotorer for at produktene dine skal vises etter den tittelen og beskrivelsen du gir når folk søker etter dette eller lignende artikler.
  14. Klikk på Lagre eller klikk på Lagre og legg til ny.
  15. Husk at du må publisere nettstedet for at endringene skal tas i bruk.