Legg til produkter

Du kan legge til produkter og ta med informasjon som bilder, pris, SKU, kategori eller en detaljert beskrivelse. Fremhev nye eller bestselgende artikler som profilerte produkter. (Utstillingsvindu-sider uten produkter håndteres annerledes. Se

.)

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Gå til Produkter-fliken øverst på skjermen og klikk på Alle produkter.
    Klikk på Alle produkter
  3. Klikk på Legg til produktAlle produkter-fliken.
  4. Angi et produktnavn.
  5. Legg til et bilde av produktet ved å klikke på Legg til bilde, bla til bildet og klikke på Åpne. (For bildegrenser se
    .)
    klikk på Legg til bilde-knappen for å legge til produktbilde

Merk: Klikk på Legg til mer under hovedbildet for å legge til opptil 10 bilder. Klikk og dra bilder for å omorganisere dem. Det første bildet blir hovedbildet. Slett et bilde ved å rulle markøren over det, og klikk på søppelkurven.
    Hold markøren over bildet, og klikk på søppelkurven

6. Angi en pris.

Merk: Du kan angi en salgspris nå eller senere På butikkens Kjøp-side vises salgsprisen ved siden av den utkryssede originalprisen.

7. Avmerkingsboksen Collect taxes on this product (Hent avgifter for dette produktet) er som standard allerede merket for nye produkter. Fjern merket hvis du ikke vil hente avgifter for dette produkter.
  8. Bruk feltet SKU (Stock Keeping Unit) for å legge inn et unikt tall for å spore beholdning og administrere relaterte fakturaer. (Hvis du allerede har oppgitt en SKU, vises den i feltet nedenfor. I så fall trykk på Enter/Tilbake.)
    Angi produktnummeret i SKU-feltet
  9. Bruk Kategorier til å tilordne produkter til en eksisterende produktkategori eller til å opprette en ny.
    velg produktkategori
  10. Avmerkingsboksen Vis i butikk er som standard allerede merket for nye produkter. Dette sikrer at de nye produktene vises i butikken. Fjern merket for å skjule produkter som ikke er til salgs, for eksempel sesongbetonte artikler.
  11. Beskrivelse-fliken har et felt der du kan beskrive produkt, legge til hyperkoblinger, ekstra bilder eller video. (Se
    .)
    Bruk beskrivelser for tekst, koblinger, videoer
  12. Klikk på Lagre eller Lagre og legg til ny når du har lagt til et produkt.
  13. Klikk på Produkter-fliken og velg Alle produkter for å gå tilbake til listen over alle produktene.

Alle produkter-siden kan du også oppdatere produktoppføringer, kopiere en produktside for å spare tid med å bygge en lignende side eller slette sider du ikke lenger trenger. For å legge til bilder på sider uten produkter, se

.

Redigerings-, klone- og sletteknapper Andre produktalternativer
Rediger et produkt Klikk på blyantikonet.
Kopier et produkt Klikk på kopieringsikonet for å lage en ny produktside med samme informasjon. Rediger produktnavn, SKU eller erstatt bilde.
Slett et produkt Klikk på søppelkurven for produktet du vil slette, eller merk av for mange produkter og klikk på Slett.