Legg til produkter for kundene dine

Når du har lagt til kunder, kan du legge til produkter i kundeprofilene.

1. Logg deg på Pro-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på kunden som trenger nye produkter.
  3. Hvis kunden allerede har gitt deg tillatelse til å kjøpe produkter, klikker du på Begynn å handle.
    Hvis du ikke har tillatelse fra kunden ennå, klikker du på Legg til produkter.
  4. Kikk gjennom listen Shop for products (Kjøp produkter), og legg produktene i handlevognen.
    Legg produkter fra denne listen i handlevognen.

Merk: Du kan justere terminlengden for produktene før du sender dem til kunden. I de fleste tilfeller er standard terminlengde tre år. I eksempelet er netthotell for tre år og et domene lagt til i handlevognen.

5. Når du er ferdig med å handle, klikker du på Fortsett.
  6. Velg en kjøpsmetode på skjermen How would you like to pay (Hvordan vil du betale?):
    • Velg Client’s card (Kundens kort) for å betale med kundens konto og registrerte betalingsmetode. Du ser ikke dette alternativet hvis kunden ikke har gitt deg tillatelse til å administrere og kjøpe produkter på deres vegne.
    • Velg My card (Mitt kort) for å betale med GoDaddy Pro-kontoen din. Produktene blir oppbevart i kontoen din.
    • Velg Email cart to client (Send handlevogn til kunde) for å sende handlevognen til kunden på e-post. Kunden fullfører kjøpet, og vi varsler deg når kjøpet er fullført.
  7. Avhengig av hva du har valgt, klikker du på Fortsett til kassen eller Send cart (Send handlevogn).
  8. Følg instruksjonene for å fullføre kjøpet, eller vent til kunden har fullført kjøpet. Når kunden har fullført kjøpet, vises en melding med bekreftelse i Nylig aktivitet-feeden.

Merk: Hvis du ikke har fått tilgang til kundens konto når kunden fullfører kjøpet, vil kunden se en melding på ordrebekreftelsesskjermen om at du må få tilgang, som inneholder en kobling kunden kan bruke til å angi tilgangsnivå.