Legg til produkter for kunder i mitt GoDaddy Pro -instrumentbord

Som GoDaddy Pro -medlem kan du legge til produkter i kundeprofilene etter at du har lagt til kunder.

1. Gå til GoDaddy -produktsiden din .
  2. Velg GoDaddy Pro .
  3. Velg klienten som trenger nye produkter.
  4. Hvis kunden allerede har gitt deg tillatelse til å kjøpe produkter, velger du Start shopping .
    Hvis du ikke har tillatelse fra klienten ennå, velger du Legg til produkter .
  5. Kikk gjennom listen Shop for products (Kjøp produkter), og legg produktene i handlevognen.
    Legg produkter fra denne listen i handlevognen.

Merk: Du kan justere terminlengden på produktene før du sender dem til kunden.

6. Når du er ferdig med å handle, velger du Fortsett .
  7. Velg en kjøpsmetode på skjermen How would you like to pay (Hvordan vil du betale?):
    • Velg Client’s card (Kundens kort) for å betale med kundens konto og registrerte betalingsmetode. Du ser ikke dette alternativet hvis kunden ikke har gitt deg tillatelse til å administrere og kjøpe produkter på deres vegne.
    • Velg Mitt kort for å betale med GoDaddy Pro -kontoen din. Produktene oppbevares i kontoen din.
    • Velg E -post handlevogn til kunde for å sende handlevognen til kunden. Kunden fullfører kjøpet, og vi vil varsle deg når kjøpet er gjort. Produktene oppbevares på kundens konto.
  8. Avhengig av ditt valg, velg Fortsett til utsjekking eller Send handlevogn .
  9. Følg instruksjonene for å fullføre kjøpet, eller vent til kunden har fullført kjøpet. Når kunden har fullført kjøpet, vises en melding med bekreftelse i Nylig aktivitet-feeden.

Merk: Hvis du ikke har fått tilgang til kundens konto når kunden fullfører kjøpet, vil kunden se en melding på ordrebekreftelsesskjermen om at du må få tilgang, som inneholder en kobling kunden kan bruke til å angi tilgangsnivå.