GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til produkter i e -postkampanjene dine

Hvis du bruker integrering som kobler en butikk til GoDaddy Email Marketing -kontoen, vil du kunne legge til produkter direkte i e -postkampanjene dine, fra komponisten. Så når nettbutikken eller Etsy-butikken er koblet til GoDaddy Email Marketing-kontoen din, kan du dra og slippe for å legge produktbilder, priser og beskrivelser rett inn i e-postene dine.

1. Klikk på Kampanjer i GoDaddy Email Marketing -kontoen din.
  2. Klikk på Skriv .
  3. Legg til en bilde- og tekstmodul i kampanjen din ved å klikke på en av de blandede modulknappene nederst på siden.
    Bilde- og tekstmodul -knappTekst og bilde -modulknapp
  4. Til høyre klikker du på Produkter -fanen. Du vil se alle produktene dine oppført, med bildene deres.
  5. Dra ett av produktene dine, og slipp det på modulen i kampanjen. Detaljene og prisen fra produktet ditt vil fylle ut tekstblokken, og produktbildet ditt vises i bildeområdet.

Merk: Du kan også dra produktene dine inn i en hvilken som helst tekst- eller kun bilde-modul, i stedet for en blandet modul. Hvis det er en bildemodul, vil den kun vise produktbildet. Hvis det er en tekstmodul, vises bare produktbeskrivelsen og prisen.

6. Klikk på Forhåndsvisning øverst i modulen for å se den i forhåndsvisningsmodus.
  7. Klikk på Lagre.

Du kan fortsette å legge til moduler og dra produkter inn i kampanjen din. Du kan legge til så mange du vil.