Legg til produktkategorier

Hjelp kundene med å finne raskt det de trenger i butikken din ved å opprette produktkategorier. Hvis en bestemt kategori har mange produkter, bør du vurdere å opprette underkategorier, for eksempel Klær: Kvinner, Herre og Barn. Du kan også omorganisere kategorier slik at de mest populære vises først.

Kategorier vises øverst på butikkens Butikk -side

Merk: Hovedkategorier kan bare ha to nivåer av underkategorier. Så "Klær > Dameklær > Sko" ville fungere, men "Klær > Dameklær > Sko > Sandaler" ville ikke fungere.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. I listen Produkter klikker du på Nettbutikk, og deretter på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  3. Fra Kategorien Produkter klikker du på Kategorier .
  4. Klikk på Legg til kategoriKategorier -siden.
  5. Angi et kategorinavn , i tillegg til en valgfri tittel og beskrivelse .
    Fyll ut feltene Legg til kategori for å hjelpe søkemotorer med å lede kunder til nettstedet ditt

Merk: Selv om kun kategorinavnet er påkrevd, kan det å fylle ut Tittel og Beskrivelse -feltene hjelpe kundene med å finne deg gjennom søkemotorer som Google®.

For eksempel hvis du i Tittel -feltet legger til nøkkelord som ofte er knyttet til den kategorien, øker det sannsynligheten for at kunder som søker med disse nøkkelordene, vil finne sidene dine.

Din Beskrivelse vises i søkemotorresultater som oppsummerer kategorien din. En hurtigbeskrivelse av kategoriens spesifikke funksjoner kan bidra til å fange kundenes oppmerksomhet.

6. Når du er ferdig, klikker du på Lagre for å lukke vinduet. Kategorien blir lagt til på Kategorisiden . (Klikk på Vis butikk for å se hvordan det ser ut for kundene.)

Etter at du har opprettet kategorier, kan du enkelt endre eller slette dem etter behov. Du kan også gjøre en kategori om til en underkategori eller omorganisere dem slik du vil.

Andre alternativer på Kategorisiden
Endre en kategori Klikk på blyantikonet ved siden av kategorien du vil redigere.
Slett en kategori Klikk på søppelikonet ved siden av kategorien du vil slette. Klikk på OK når du blir bedt om å bekrefte handlingen din.
Gjør Kategori om til en Underkategori I en enkelt bevegelse klikker du og drar en eksisterende kategori under og til høyre for hva som blir den overordnede kategorien.
Flytte kategorier ved å dra
Omorganiser kategorier Klikk på den prikkete boksen til venstre for en kategori for å dra og slippe den over eller under en annen kategori.
Opprett en underkategori ved å dra til høyre