Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til rullegardinmeny for nettstedet mitt

Rullegardinmenyer i navigasjonsfeltet til nettstedet ditt er en flott måte å gruppere sider på og hjelpe besøkende med å oppdage dem-uten å måtte klikke seg til hver av dem. Det bidrar også til å holde navigasjonsfeltet mer kompakt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. Legg til en rullegardinmeny (som å legge til en ny side).
    • I en nettleser velger duLegg til en ny seksjon + ikon Legg til side i Nettstedsnavigering -menyen som om du legger til en ny side. Velg deretter Rullegardinmeny .
      Skjermbilde av Navigasjonsfeltet for nettsted
    • Velg Sider og deretter Legg til i mobilappen. Velg deretter Rullegardinmeny .
  5. Skriv din Menu Title (obligatorisk felt). Hold navigasjonsfeltet enkelt med korte, tydelige navn.
  6. Velg hvilke sider som skal legges til under menyen din. Hvis du ikke ønsker å velge noen eksisterende sider nå, kan du legge til en side og omorganisere sider når som helst .

Merk: Hvis du vil legge til elementer i en tom rullegardinmeny når du omorganiserer sider, endrer du den tomme rullegardinmenyens sideinnstillinger og velger Menyinnstillinger .

7. Når du er ferdig, velger du Opprett meny .
  8. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .