Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til skatte -ID -en min

Hvis du trenger å bruke den offentliggjorte skatteinformasjonen din når du behandler en betaling, eller du vil at skatteinformasjonen din skal vises på kvitteringen, følger du disse trinnene for å legge til skatte-ID-en din i noen av betalingsmåtene dine.

1. Gå til GoDaddy Betalingsmetoder Siden Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Velg. Ved siden av betalingsmåten du ønskerIkon med tre loddrette prikker menyen. Velg Rediger .
  3. Velg Rediger ved siden av faktureringsinformasjon .
  4. Hvis nødvendig, angi navnet på organisasjonen din (hvis du bruker din personlige skatte -ID, angi navnet ditt).
  5. Angi skatte -ID -en din .
  6. Bekreft informasjonen, og velg deretter Lagre .