Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til underdomene til Administrert WordPress

Du kan legge til domener eller underdomener til den administrerte WordPress-kontoen din via kontrollpanelet.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Fra Administrert WordPress -delen velger du Administrer for nettstedet du ønsker å bruke.
  3. I dette kontrollpanelet åpner du Innstillinger -fanen øverst.
  4. I Domener -delen velger du Koble til domene .
  5. Fra rullegardinmenyen velger du Legg til et eksternt domene eller underdomene eller velg et spesifikt domene i kontoen din.
  6. Velg Koble til for å fullføre prosessen.
bildet viser hvordan du legger til et underdomene

Merk: Hvis du bruker underdomener, må du også legge dem til i domenekontrollene for det primære domenet.Hva er et underdomene?.