Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til utvidelser i netthandel -hosting

Din e -handel -hosting er fullpakket med WooCommerce -utvidelser utviklet av Woo -teamet. Vi forhåndsinstallerer visse utvidelser basert på dine valg under første konfigurering da du ble spurt om hva du planlegger å gjøre med nettstedet.

Det er enkelt å få installert utvidelsene du trenger.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Fra menyen til venstre velger du WooCommerce .
  3. Velg Utvidelser . Du bør være på Tilgjengelige utvidelser -fanen bilde av den tilgjengelige utvidelsen -fanen
  4. Bla gjennom listen over tilgjengelige utvidelser og velg Installer nå for de du trenger.
  5. For å aktivere funksjonaliteten til utvidelsen, velger du Aktiver .
  6. Utvidelser som er installert og aktive vil bli merket som aktive .

Du kan når som helst gå tilbake til listen for å installere flere utvidelser.

Merk: Hvis du kobler til WooCommerce.com -kontoen din, vil WooCommerce.com -abonnementer -fanen vise disse utvidelsene som INAKTIVE , selv om utvidelsene fortsatt er installert, aktivert, oppdatert og tilgjengelige via Tilgjengelige utvidelser .