Legg til Workspace Email i Gmail på Google Pixel

Trinn 4 i Konfigurer arbeids-e-postkonto-serien.

Legg til arbeids -e -postkontoen din i Gmail på Google Pixel Android -enheten din. Deretter kan du sende og motta e -post for bedrifter fra telefonen din.

1. Åpne Gmail -appen.
    • Nye brukere: Legg til en e -postadresse .
      Trykk på legg til e -postadresse
    • Eksisterende brukere: Velg Konto og trykk på Legg til en konto til .
      Trykk på legg til konto
  2. På skjermbildet Konfigurering av e -post velger du Annet .
    Velg Annet -alternativet på Konfigurer konto
  3. Skriv inn e -postadressen din og trykk på Neste .
    Angi e -postadresse og trykk på neste
  4. Velg kontotype, trykk på Privat (IMAP) . (Selv om personlig POP kan fungere, bruker disse instruksjonene IMAP.)
  5. Angi passordet ditt og trykk på Neste .
    Angi Passord og trykk på Neste
  6. Rediger navnet på innkommende server til " imap.secureserver.net " og trykk på Neste .
    Rediger innkommende IMAP -server
  7. Rediger navnet på den utgående SMPT -serveren til "smtpout.secureserver.net " og trykk på Neste .
    Rediger utgående SMTP
  8. Velg Konto -alternativene og trykk på Neste .
    Velg Kontoalternativer
  9. Oppdater kontonavnet ditt og navnet ditt . Trykk på Neste .
    Skriv inn navnet ditt
  10. Gmail kommer tilbake til oppsettsskjermen. Velg Ta meg til Gmail for å få tilgang til e -postinnboksen din.
    Ta meg med til Gmail

E -posten din er på Google Pixel, og du er klar! Hvis du vil legge til e -posten din på en annen enhet, klikker du på Forrige . Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn!