Legg til Workspace Email i Mail (Windows)

Trinn 4 i Konfigurer Workspace Email -serien min.

Legg til Workspace Email i Mail -appen for Windows, slik at du kan sende og motta e -post for bedrifter.

1. Åpne Mail fra Start -menyen.
    E -postapp -ikon som viser den åpne blå mappen
  2. Hvis du har brukt appen før, velger duInnstillinger Gear Innstillinger , og velg Administrer kontoer . Ellers fortsetter du til neste trinn.
  3. Velg Legg til konto .
    Nedenfor Velkommen til e -post -melding, plus sign Legg til konto
  4. Velg Annen konto .
    Under iCloud, Annen konto med hvitt konvoluttikon
  5. Skriv inn e -postadressen din, navnet du ønsker skal vises på e -postene du sender, og passordet ditt.
    Under iCloud, Annen konto med hvitt konvoluttikon
  6. Velg Logg på . Serverinnstillingene dine vil bli oppdaget automatisk av Mail -appen, og Workspace Email er nå konfigurert.
  7. Mer informasjon