Legg ved en fil til e -posten min

Legg til filvedlegg i e -postmeldingene dine, slik at mottakerne kan laste dem ned. Disse trinnene er for oppdatert visning .

Merk: Det er en grense på 30 MB per e -post du sender, med en grense for individuelt vedlegg på 20 MB.

1. Logg på Nettpost. Bruk e-postadressen og passordet for Workspace Email (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg Utarbeid.
  3. Velg binders for å velge en fil, eller dra og slipp den i meldingen. Filen vil vises under Vedlegg .
  4. Advarsel: Ikke legg ved følgende filtyper:
    .pif .reg .bat. scr .com .si .exe
    De vil alltid bli avvist av nettpost og vil sannsynligvis få e -posten din flagget som spam.
  5. Fullfør meldingen og send den når du er klar.