GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legge til abonnementskoblinger i en kampanje

Legge til Abonnementskoblinger til markedsføringskampanjer per e -post

Når du har opprettet registreringsskjemaet, kan du legge det til GoDaddy Email Marketing -kampanjen ved hjelp av en abonnementskobling. Det er to måter du kan legge til abonnementskoblingen i GoDaddy Email Marketing -kampanjen din.

To måter du kan legge til registreringsskjemaet i e -postkampanjen din

1. Makrolink
  2. Uansett hvor du legger til [[subscribe]] eller [[subscribe_link]] , vil GoDaddy Email Marketing erstatte den med en kobling til det gjeldende standard registreringsskjemaet . Dette fungerer både for tilpassede HTML -kampanjer og for den vanlige komponisten.

3. Del URL
  4. Hvert registreringsskjema har en unik delings -URL. Du kan legge til denne URL -en i hvilken som helst tekstmodul i kampanjen. Del URL -en kobler alltid direkte til den nettbaserte versjonen av skjemaet ditt.

Gå til registreringsskjemaområdet ditt, og klikk på Del -knappen under skjemaet ditt for å hente del URL -en for det skjemaet.

Relaterte emner:

Hva er de beste måtene å bygge opp publikum på?
Kan jeg legge til et registreringsskjema for kampanjen min?
Hva er de avanserte alternativene for registreringsskjema?
Hvordan legger jeg til et registreringsskjema på nettstedet mitt?