Legge til betalingsbehandlere: Kredittkort, debet for fakturering eller mobilbehandling

Når du har aktivert Get Paid Essentials/Premium -kontoen din, må du legge til betalingsalternativer for å samle inn kundebetalinger via mobilbehandling eller faktura. Du kan konfigurere kontoen din for å godta betalinger på nett via PayPal eller kredittkort.

Merk: Hvis du ikke har aktivert Get Betalt -kontoen din ennå, se

for instruksjoner.

Bare legg til Stripe -kontoen din for å godta betalinger via kredittkort. Følg instruksjonene nedenfor for å være på vei til å bli betalt:

For å godta betalinger via PayPal

1. I GoDaddy -bokføring klikker du på Administrer og deretter på Fakturainnstillinger .
  2. I delen Betalingsintegreringer merker du av i boksen ved siden av Aktiver PayPal -integrering .
  3. Angi PayPal -e -postadressen din, og klikk deretter på Lagre .

For å godta betalinger via PayPal her

PayPal Here -betalinger kan bare godtas via PayPal Here -kredittkortleseren.

1. I GoDaddy -bokføring klikker du på Administrer og deretter på Fakturainnstillinger .
  2. I delen Betalingsintegreringer merker du av i boksen ved siden av Aktiver PayPal her , og klikker deretter på Koble til PayPal her .
  3. Klikk på Logg på med PayPal -kontoen , angi kontolegitimasjonen, og klikk deretter på Logg på .
  4. Klikk på Fortsett , og klikk deretter på Godta .
  5. Last ned PayPal Here -mobilappen på telefonen din, og klikk deretter på Got It! La oss gå videre .

Å godta betalinger via Stripe

Stripebetalinger kan bare godtas direkte gjennom fakturaen.

1. I GoDaddy -bokføring klikker du på Administrer og deretter på Fakturainnstillinger .
  2. I delen Betalingsintegreringer merker du av i boksen ved siden av Aktiver stripeintegrering , og klikker deretter på Koble til stripe .
  3. Fyll ut alle feltene, og klikk deretter på Autoriser tilgang til denne kontoen .

Nå som du har konfigurert betalingsbehandleren, kan kundene enkelt betale fakturaene sine ved å klikke på ett av de følgende alternativene:

• Betal med PayPal
  • Betal med kredittkort

Du kan ha noen ytterligere spørsmål, så her er noen svar på vanlige spørsmål:

Trenger jeg (eller kundene) en PayPal -forhandlerkonto for å godta betalinger på nettet?

Nei, du kan bruke din personlige PayPal til å sende og godta betalinger.

Må jeg konfigurere PayPal -kontoen min for å samle inn skatt på betalinger?

Merk: Hvis du ikke deaktiverer skatteoppkreving gjennom PayPal, vil kunden bli belastet for skatt to ganger.

Trenger kundene mine en Stripe -konto for å godta betalinger på nettet?

Nei, bare du trenger en Stripe -konto. Kunden din kan logge på en Stripe -konto, eller fullføre betalingen med kredittkort som gjest.