Legge til domenenavn til Plesk-kontoen din

I Plesk kan du legge til nye domener i hosting-kontoen din, slik at du kan hoste flere nettsteder.

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Economy Plesk delt hosting -kontoer ( mer informasjon ).

Hvis du ikke vil legge til et nytt domenenavn med sitt egne nettsted, kan du også legge til domenealiaser (mer informasjon) og underdomener (mer informasjon).

Slik legger du til nye domenenavn til Plesk:

1. Logg på Plesk (Delt hosting / Server).
  2. Klikk Legg til nytt domene.
  3. Fyll ut følgende, og klikk deretter på OK:
    Del Hva du skal gjøre ...
    Domenenavn Skriv inn domenenavnet du vil bruke.
    DNS-innstillinger Velg det DNS-alternativet du vil bruke som domenenavn.
    Hostingtype Velg typen hosting du vil lage. Hvis du vil hoste et nettsted for dette domenet, velg Hosting for nettsted.
    Hosting-innstillinger Angi den katalogen du vil bruke som det nye nettstedets rotkatalog, dvs. den katalogen som vises når besøkende går til domenenavnet.

Hva er neste trinn?

Du må peke domenenavnet ditt til den nye hosting-kontoen med mindre du bruker delt hosting i den samme kontoen som domenenavnet (mer informasjon).