Legg til et domenenavn i min Windows -hosting

Hvis du har en Deluxe- eller Ultimate Windows Hosting -plan, kan du legge til flere domener på kontoen slik at du kan være vert for flere nettsteder. Hvis du allerede har et primærdomene i kontoen, legger du til et "sekundært" eller "tilleggsdomene" til kontoen ved å følge disse trinnene.

Merk: Ikke ute etter å legge til et nytt domenenavn med sitt eget nettsted? Du kan også legge til domenealiaser eller underdomener .

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell .
  3. Ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke, velger du Administrer .
  4. I instrumentbordet for kontoen velger du Plesk -administrator .
  5. På siden Plesk Nettsteder og domener velger du Legg til domene .
  6. Angi domenenavnet .
  7. For Hosting -type , sørg for at Hosting av nettsted er valgt.
  8. For Foretrukket domene velger du om du ønsker å automatisk omdirigere besøkende til nettstedet ditt med eller uten "www" lagt til begynnelsen av URL -adressen. Plesk anbefaler at du ikke krever "www" i domenenavnet.
  9. La alle andre valg være på standardverdiene, og velg deretter OK .

Relatert trinn

• Du må peke domenenavnet ditt til den nye hosting-kontoen med mindre du bruker delt hosting i den samme kontoen som domenenavnet (mer informasjon).