Legge til et favicon for WordPress med FTP

Hvis WordPress -temaet ikke har et alternativ for å installere et favicon, kan du bruke følgende trinn for å installere en manuelt.

1. Last opp bildefilen du vil skal være din favicon til roten av nettområdet til nettstedet ditt. ( cPanel / Plesk )

Merk: Hvis du ikke har tilgang til filbehandleren, må du bruke FTP for å laste opp faviconet ditt i rotkatalogen for nettstedet ditt.

2. Endre navnet på filen til favicon.ico. ( cPanel / Plesk )

Disse trinnene kan reverseres. Du kan gi filen et navn lokalt før du laster den opp til hostingkontoen.