|  Hjem
Hjelp

WordPress Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legge til et favicon i WordPress

Hvis WordPress -temaet ditt har et alternativ for å installere et favicon, er det en god ide å bruke temaets funksjonalitet til å installere faviconet, slik at faviconet finnes i innholdsmappen til WordPress og ikke vil kreve reinstallering hvis du flytter innholdet til et annet sted.

  1. Logg på WordPress
  2. Klikk på Tilpass under Utseende -fanen
  3. Klikk på Nettstedsidentitet
  4. Velg bildet du ønsker å bruke til faviconet, og klikk på Velg
  5. Beskjær bildet slik du ønsker at det skal vises
  6. Klikk på Beskjær bilde
  7. Klikk på Lagre og publiser øverst til venstre

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.