Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Domener Hjelp

Legge til mine egendefinerte hostnavn

Registrer dine egne hostnavn for å skape egendefinerte navneservere for domenene dine som er registrert hos GoDaddy. Maksimalt antall vertsnavn du kan legge til, bestemmes av TLD-registeret.

1. Logg på GoDaddy Domeneportefølje. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg alt-navn for bildet Redigeringsalternativer for domene ved siden av domenet ditt, og velg så Rediger DNS. Det kan være du må rulle ned for å se alternativet Rediger DNS.
    skjermbilde som viser alternativet for redigering av dns
  3. Velg Hostnavn fra mer-menyikon Mer-menyen.
    velg sekundær dns
  4. Velg LEGG TIL.
  5. Skriv inn Vertsnavn og IP-adresse i de rette feltene. Ikke inkluder domenet ditt i Vertsnavn-feltet – det er allerede lagt til for deg.
  6. Velg Lagre når du er ferdig.

De nye hostnavnene dine vil i de fleste tilfeller være klar til bruk innen 90 minutter. Vi sender deg en e-post når de er klar. Deretter kan du endre navneserverne dine for å bruke de nye hostnavnene dine.