Legge til mine egendefinerte hostnavn

Registrer dine egne hostnavn for å skape egendefinerte navneservere for domenene dine som er registrert hos GoDaddy. Maksimalt antall vertsnavn du kan legge til, bestemmes av TLD-registeret.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen.
  4. Velg Hostnavn fra mer-menyikon Mer-menyen.
    velg sekundær dns
  5. Velg LEGG TIL.
  6. Skriv inn Vertsnavn og IP-adresse i de rette feltene. Ikke inkluder domenet ditt i Vertsnavn-feltet – det er allerede lagt til for deg.
  7. Velg Lagre når du er ferdig.

De nye hostnavnene dine vil i de fleste tilfeller være klar til bruk innen 90 minutter. Vi sender deg en e-post når de er klar. Deretter kan du endre navneserverne dine for å bruke de nye hostnavnene dine.