Legge til nedlastbare filer

Du kan laste opp filer på nettstedet som besøkende kan laste ned for frakoblet bruk. Dette er praktisk hvis du for eksempel ønsker å dele brosjyrer, medisinske skjemaer, ansvarsfraskrivelser, musikkprøver osv.

Det finnes støtte for nesten 50 filformater, inkludert Microsoft Word og andre tekstdokumenter, PDF-filer, regneark og mer enn 20 formater utelukkende for bilder og videoer. Listen utvides kontinuerlig.

Note: Each file can be no larger than 30 MB. You can add up to 15 files in the section. If you need more, create another Files section.

1. Log in to your GoDaddy account and open your product. (Need help opening your product?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Bla til stedet der du ønsker å legge til en nedlastingsseksjon, og klikk på den grønne pluss-knappen.
    Klikk på den grønne pluss-knappen
  4. Klikk på Filer, og velg enkel layout.
    Klikk på Filer
  5. Når bekreftelsen Seksjon lagt til vises, kan du klikke på den nye seksjonen eller Last ned, og deretter begynne å tilpasse alternativene for seksjonen.
    Klikk på Filer
  6. Klikk på Innhold, endre feltene Seksjonstittel og Beskrivelse hvis du ønsker det, og klikk deretter på Legg til for å laste opp filen du ønsker å gjøre tilgjengelig for nedlasting på nettstedet.
    Klikk på Legg til
  7. Gjenta trinn 6 for å legge til flere filer på nettstedet.
    Når du har lagt til filer

To rename a file, click it in the list and change it in the File Label field.

8. Utfør andre eventuelle endringer i Filer-panelet. Endringene vises øyeblikkelig i hovedvinduet.
    Sammenlign redigeringene på høyre side med hovedvinduet
  9. Endringene lagres automatisk, slik at du kan klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, kjøpe et nytt domene eller bruke et av de andre domene dine.
  10. Når du er ferdig, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).

More Info