Legge til nedlastbare filer

Du kan laste opp filer på nettstedet som besøkende kan laste ned for frakoblet bruk. Dette er praktisk hvis du for eksempel ønsker å dele brosjyrer, medisinske skjemaer, ansvarsfraskrivelser, musikkprøver osv.

Det finnes støtte for nesten 50 filformater, inkludert Microsoft Word og andre tekstdokumenter, PDF-filer, regneark og mer enn 20 formater utelukkende for bilder og videoer. Listen utvides kontinuerlig.

Merk: Hver fil kan ikke være større enn 30 MB. Du kan legge til opptil 15 filer i seksjonen. Hvis du trenger plass til flere, kan du legge til enda en Filer-seksjon.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Bla til stedet der du ønsker å legge til en nedlastningsdel, og klikk på den grønne pluss-knappen.
    Klikk på plussknappen
  4. Klikk på Filer, og velg enkel layout.
    Klikk på Filer
  5. Når bekreftelsen Seksjon lagt til vises, kan du klikke på den nye seksjonen eller Last ned, og deretter begynne å tilpasse alternativene for seksjonen.
    Klikk på Filer
  6. Klikk på Innhold, endre feltene Seksjonstittel og Beskrivelse hvis du ønsker det, og klikk deretter på Legg til for å laste opp filen du ønsker å gjøre tilgjengelig for nedlasting på nettstedet.
    Klikk på Legg til
  7. Gjenta trinn 6 for å legge til flere filer på nettstedet.
    Når du har lagt til filer

Merk: Hvis du vil endre navnet på en fil, klikker du på den i listen og endrer navnet i feltet Filetikett.

8. Utfør andre eventuelle endringer i Filer-panelet. Endringene vises øyeblikkelig i hovedvinduet.
    Sammenlign redigeringene på høyre side med hovedvinduet
  9. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  10. Når du er ferdig, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).