Legge til skript og HTML

Du kan legge til JavaScript og HTML-kode til nettstedet for å vise egendefinerte sideelementer, slik som tredjepartsapper.

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Design sidene dine.
  3. Hvis nødvendig, velger du siden du ønsker å endre fra Side -listen.
  4. Klikk på Populær, og dra og slipp deretter Skript -ikonet over en Slippsone. Slippsoner vises på nettsidene dine når du beveger markøren over dem.
  5. I Angi JavaScript -tekstboksen sletter du standardskriptet og angir ditt eget skript.
  6. Klikk på OK.
  7. Clikk på Publiser øverst til høyre.

Se

for informasjon om hvordan du setter inn JavaScript i nettsideoverskrifter.

JavaScript kjører ikke i Page Designer. Du må bruke Forhåndsvisningsmodus for å kjøre det.

Slik tilføyes HTML

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Design sidene dine.
  3. Hvis nødvendig, velger du siden du ønsker å endre fra Side -listen.
  4. Klikk på innholdsblokken du ønsker å redigere, og klikk deretter på -ikonet.
  5. Angi HTML-koden du ønsker å bruke.
  6. For å sørge for at HTML-en din blir formatert riktig, kikker du på Bekreft og oppdater HTML, og så klikker du på OK.
  7. Clikk på Publiser øverst til høyre.