Legge til, slette eller organisere sider

Med versjon 6 av Website Builder kan du legge til og publisere så mange nettsider som kontoen tillater. Du kan også slette sider som du ikke lenger har bruk for. For å organisere nettstedet ditt på en bedre måte kan du bytte om på rekkefølgen som sidene skal vises i og velge å ikke publisere spesifikke sider.

Merk: Hvis du bruker et .mobi-domenenavn, kan du bare legge til sider for mobil. Du kan ikke legge til tradisjonelle sider. Se

for mer informasjon om å legge til sider for mobil.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. I listen Produkter klikker du på Website Builder, og klikker deretter på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  3. Klikk på Design sidene dine.
  4. Klikk på Sider, og velg deretter Legg til sider.
  5. Velg sidetypen du vil legge til, og fullfør deretter de rette trinnene:
    • Blank side – For å legge til en side uten innhold belger du Blank side.
    • Forhåndsbygd side – For å legge til en side med innhold fra en forhåndsbygd mal går du til menyen Kategori og velger en kategori. Fra menyen Side velger du en forhåndsbygd side.
    • Kopi av eksisterende side – For å legge til en kopi av en av dine eksisterende sider velger du kopien du vil bruke.
    • Bildeside – Legger til en side som er optimalisert for et bildegalleri.
    • Bildeside – Legger til en side som er optimalisert for en blogg.
  6. Klikk på Legg til side.
  7. Angi en tittel i feltet Sidetittel.
  8. Fra menyen Kopier navigering fra velger du en side du vil kopiere.
  9. Hvis du vil legge til siden i navigasjonsmenyen til nettstedet ditt, velger du Inkluder i nettstedsnavigering.

Merk: For å legge til flere sider klikker du på Legg til side på nytt og fyller ut feltene.

10. Klikk på OK.

Slik sletter du flere sider

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. I listen Produkter klikker du på Website Builder, og klikker deretter på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  3. Hvis du arbeider i Page Designer, klikker du på Avslutt Designer.
  4. Fra menyen Administrer velger du Organiser nettstedet .
  5. Klikk på den røde X-en ved siden av sidene du vil slette, og klikk deretter på OK for å bekrefte slettingen.

Merk: For å slette en Gjestebok-side klikker du på tannhjulknappen på venstre side av siden og velger Deaktiver gjestebok.
    Klikk på Deaktiver gjestebok

Slik sletter du en side

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. I listen Produkter klikker du på Website Builder, og klikker deretter på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  3. I menyen Gå til side:, velger du siden du vil slette. Page Designer åpnes.
  4. Hvis du arbeider i Page Designer, velger du siden du vil slette.
  5. Fra menyen Sider klikker du på Slett side.
  6. Klikk på OK for å bekrefte slettingen.

Slik organiserer du sider

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. I listen Produkter klikker du på Website Builder, og klikker deretter på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  3. Hvis du arbeider i Page Designer, klikker du på Avslutt Designer.
  4. Fra menyen Administrer velger du Organiser nettstedet .
  5. For å endre rekkefølgen av sidene dine velger og drar du sidene til den rekkefølgen du vil vise dem i.
  6. Hvis du vil angi én av sidene dine som startside, velger du siden og deretter velger du Gjør denne siden til hjemmesiden.
  7. Hvis du vil ekskludere en side fra å bli publisert, velger du siden og deretter velger du Ikke publiser denne siden.
  8. For å endre egenskapene til en side velger du siden og gjør følgende:
    • I feltet Navigeringstittel angir du navnet du vil vise på knappen som kobler til siden.
    • I feltet Nettlesertittel angir du tittelen du vil vise i nettlesere.
    • I feltet Overskriftstittel angir du en overskrift for siden.
    • I feltet Filnavn angir du et navn som skal vises URL-adressen til siden.
    • Hvis du vil tilbakestille navigeringsknappene automatisk for å bruke endringene, velger du Gjenopprett standard navigering.

Merk: Dette vil ikke overstyre innstillingene eller undernavigeringen du la til fra siden Endre navigering.

9. Klikk på OK.
  10. For å bekrefte endringene dine klikker du på OK.