GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legge til standardkoblinger ved hjelp av makroer

Denne artikkelen dekker et eldre produkt som ikke lenger er tilgjengelig for nye kunder.

Hvis du har vært på internett en stund, har du sannsynligvis hørt at ord som " shortcode " eller " macro " blir kastet mye rundt. I hovedsak er dette bare måter å fortelle et program å gjøre noe standard, ved hjelp av en kort, enkel kode eller kommando. Og du kan gjøre dette for å legge til koblinger til GoDaddy Email Marketing -e -postene dine også!

GoDaddy Email Marketing inkluderer automatisk noen standardkoblinger i bunnteksten, og du kan endre disse innstillingene med Campaign Tweaks-tillegget. Men du kan også legge til ekstra koblinger, hvor som helst i kampanjen, ved hjelp av makroene nedenfor. Bare kopier og lim inn de du trenger i en hvilken som helst tekstmodul. Når du forhåndsviser e -posten eller trykker på "Send", vil disse makroene bli omgjort til en klikkbar kobling!

Makroer og koblingssyntaks i e -poster

Komponisten bruker et språk som kalles Markdown , så syntaksen til koblingsteksten er viktig. Selv om du legger til en kobling ved hjelp av komponistknappene, ser råteksten til en kobling i kampanjen din slik ut:

[Vis tekst som leseren ser] ( http://yourURLgoeshere.com )

De firkantede parentesene inneholder teksten som en leser vil se som klikkbar. I dette tilfellet vil e -posten din kun vise en klikkbar kobling som sier "Vis tekst som leseren ser". All resten av dette, i parentes, er skjult. Parentesene inneholder den faktiske URL -adressen du kobler til, som koblingen til.

Siden disse her alle er makroer, er de ikke fulle URL-er når du skriver dem inn-de er bare en snarvei for å vite hvilken URL-adresse du skal legge inn når hun sender e-posten. Så du kan redigere teksten i det første settet med parentes, men ikke endre noe i parentes.

Og sørg for å alltid teste e -postene dine før du sender dem ut til abonnentene dine!

Kortkode -makroer

Videresend til en venn:

[Klikk her for å videresende til en venn] ( [[forward_link]] )

eller

[Klikk her for å videresende til en venn] ( [[forward]] )

Avslutt abonnement:

[Klikk her for å avslutte abonnementet] ( [[unsubscribe]] )

eller

[Klikk her for å avslutte abonnementet] ( [[opt_out]] )

Abonnement:

[Klikk her for å abonnere] ( [[subscribe]] )

Dette vil legge til en kobling til standard registreringsskjema.

Nettvisning:

[Klikk her for å vise dette på nettet] ( [[web_link]] )

eller

[Klikk her for å vise dette på nettet] ( [[web_view]] )

Innstillinger:

[Klikk her for å administrere abonnementsinnstillingene dine] ( [[manage_subscription]] )

Sosiale makroer

Sosiale ikon -koblinger:

[[social_links]]

I seg selv, uten noen visningstekst, vil dette legge til raden med knapper for dine aktive sosiale profiler.

Koblinger for sosial deling:

[Klikk her for å like dette på Facebook] ( [[facebook_like]] )

[Klikk her for å dele dette på Twitter] ( [[twitter_share]] )

[Klikk her for å gi +1 til dette på Google +] ( [[plusone_share]] )

[Klikk her for å feste dette til Pinterest] ([[pinterest_share]] )

[Klikk her for å dele dette på LinkedIn] ( [[linked_in_share]] )

Avanserte makroer

Det finnes også makroer for bare tilpassede HTML -brukere! Disse må brukes i spesielle sammenhenger, når du oppretter HTML -e -post, fra bunnen av. Hvis du bare bruker den vanlige komponisten, ikke bekymre deg for noen av disse.

Legg til «Visninger» -sporing:

[[tracking_beacon]] eller [[peek_image]]

Legg til «Videresend» -sporing:

[[native_forward]]

Dette vil sette inn CSS som prøver å spore opprinnelig videresending av e -postklienten (dvs. visninger når abonnenten videresender kampanjen uten å bruke funksjonen for videresending til en venn).

Bekreftelseskobling:

[Klikk her for å bekrefte abonnementet] ( [[confirmation_link]] )

Hvis du sender en e -post med denne koblingen, vil mottakeren bli undertrykt, og markere dem som "Ubekreftet". Når de klikker på bekreftelseskoblingen, vil de automatisk bli undertrykt, bekreftet og lagt til på nytt til de aktive abonnentene.

Vis forhåndsvisningstekst:

[[subject_text]]

Dette vil legge til en kort tekststreng, hentet fra innholdet i e -posten. Den kan vises i innboksvisningen for støtte for klienter (for eksempel Gmail), etter emnelinjen.