Legge til underdomene

Du kan hoste nettsteder på underdomener med hostingkontoen din ved å legge til underdomenet til hostingkontoen. Et eksempel på et underdomene er subdomain.coolexample.com.

Det er et par ting du bør vite om å bruke et underdomene på hostingkontoen din:

• For å legge til et underdomene, må det være et underdomene av et annet domenenavn på kontoen din.
  • Nettstedene til underdomener lagres i en annen katalog enn domenenavnet de tilhører.

Legg til et underdomene

1. I Domener-delen i cPanel klikker du Underdomener.
  2. Fyll ut de følgende feltene, og klikk deretter Opprett:
    Felt Hva du skal gjøre ...
    Underdomene Angi kun underdomenet du ønsker å bruke: ikke angi selve domenenavnet.
    Domene Velg domenenavnet du ønsker å bruke.
    Dokumentrot Dette feltet fylles automatisk ut med en anbefalt katalog, men du kan angi en annen katalog hvis du vil.