Legge til varsel om informasjonskapsler og sporing på nettstedet mitt

Informasjonskapsler, eller små datafiler, er bare en måte for å spore besøkendes bevegelser på et nettsted. Vi legger inn kundedataene i instrumentbordet ditt for å vise antall personer som besøker nettstedet. Dette hjelper oss med å optimere hvor raskt nettstedet laster inn. Du kan også bruke informasjonskapsler og sporing på nettstedet ditt med en sporings-ID fra Facebook Pixel eller Google Analytics.

I California, EU og andre jurisdiksjoner (avhengig av gjeldende lov) må de besøkende på nettstedet kunne velge om dataene skal spores eller ikke. Du kan legge til et informasjonskapsel-banner for å gi besøkende valget om eget personvern og beskytte deg selv mot å bli bøtelagt hvis du ikke følger loven.

Snakk med den juridiske avdelingen din for å avgjøre om et avsnitt om sporing og varsel er nødvendig for virksomheten din eller nettstedet ditt, og hva det skal si.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

Merk: Seksjonen for informasjonskapsler og sporing fungerer sammen med Website Builders seksjon for Personvernerklæring.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Nettsteder + Markedsføring og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Innstillinger og Informasjonskapsel-banner.
  5. Feltene Tittel, Melding og Knappetikett er allerede fylt inn, men du kan tilpasse hvilket som helst av de tre. Feltet Melding fungerer godt for en kort erklæring om informasjonskapsler. Hvis du har en lengre, mer detaljert personvernpolicy, kan du se Legg til personvernerklæring på nettstedet mitt.

Merk: Slik fungerer det-koblingen forklarer personvernpolicyen til GoDaddy.

6. Når du er klar, velg Publiser.
  7. Vinduet for informasjonskapsler, en tilpasset tekst du har opprettet, vises på hver side inntil den besøkende godtar eller avviser det.
    Tilpasset varseltekst

Vis meg hvordan

Denne videoen er del av serien «Slik gjør du det» for å Legge til avansert funksjonalitet i Website Builder