Legge til varsel om informasjonskapsler og sporing på nettstedet mitt

I likhet med de fleste verktøy for nettstedsbygging bruker New Website Builder slike informasjonskapselfiler til å spore de besøkendes bevegelse gjennom et nettsted. Under Den europiske personvernforordningen kreves det nå at nettsteder gir besøkende fra EU-land muligheten til å godta plasseringen av datafiler i nettleseren sin eller forlate nettstedet ditt.

Hvis du legger til en Informasjonskapsler og sporing-seksjon, får de besøkende en mulighet til å gjøre nettopp dette.
eksempel på informasjonskapselmerknad

Merk: Seksjonen for informasjonskapsler og sporing fungerer sammen med New Website Builders seksjon for Personvernerklæring.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted. (Hvis du bruker nettbutikken til New Website Builder, klikk på Administrer nettbutikk, deretter Nettsted i den øverste, grønne linjen.)
  3. Klikk på panelet Nettsideinnstillinger.
    klikk på panelet Nettsideinnstillinger
  4. Klikk på panelet for Informasjonskapsler og sporing.
    klikk på panelet Nettsideinnstillinger
  5. Feltene Tittel, Melding og Knappetikett er allerede fylt inn, men du kan tilpasse en hvilken som helst av de tre. Feltet Melding fungerer godt for en kort erklæring om informasjonskapsler. Hvis du har lengre, mer detaljerte retningslinjer, se Legg til personvernerklæring på nettstedet mitt.
    panel for informasjonskapsel og sporing

Merk: Slik fungerer det-koblingen forklarer GoDaddys egen personvernerklæring under GDPR.

6. Når du er klar, klikk på Publiser.
  7. For å se hvordan vinduet om informasjonskapsler vises for besøkende på nettstedet ditt, klikk på Vis nettsted.
    klikk på Vis nettsted-knappen
  8. Vinduet for informasjonskapsler – en tilpasset tekst du har opprettet – vises på hver siden inntil den besøkende klikker på Godta og lukk.
    Tilpasset varseltekst