GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Legge til vedlegg i kampanjer

GoDaddy Email Marketing støtter ikke vanlige e-postvedlegg, men du kan fortsatt dele filer med mottakerne dine.

Hvorfor kan jeg ikke legge ved filer i kampanjene mine?

Dette skjer fordi vedlegg kan betydelig svekke muligheten for at e-postene dine kommer til innboksen til mottakeren din. Masse-e-poster med filer som vanligvis vedlegges, vil mest sannsynligvis ende opp i søppelpostmappen. Det finnes mange tilfeller der vedlegg brukes til å spre skadelige programvarer, slik at kampanjer som inneholder vedlegg ofte merkes som søppelpost av internettleverandører (ISP-er) og e-postklienter.

Slik sender du filer til abonnentene dine uten vedlegg

Store your file somewhere online (such as your own website), and generate a public link to that file.

Lagre filen din med … Slik generer du en kobling
OneDrive (Office 365 fra GoDaddy)
  1. Tilgang til OneDrive
  2. Last opp filen
  3. Klikk på Del
  4. Klikk på Get a link (Hent en kobling)
  5. Klikk på Opprett kobling
Nettlagring (Arbeids-e-post) Kopier en offentlig kobling
Google Dokumenter Del en kobling til en fil
Dropbox Del kobling

Neste trinn

Plasser den genererte koblingen i kampanjen din. Du kan koble filen din til: