Legger til apper

Skap forbindelse med kundene dine ved å legge til steder for sosiale medier, YouTube, Google Maps, PayPal og Yelp på nettstedet. Du må ha en Business- or Business Plus-plan for å legge til Paypal eller Yelp.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. I listen Produkter klikker du på Nettstedbygger, og klikker deretter på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  3. Klikk på Rediger nettsted.
  4. Velg appen du vil legge til, fra venstre side. (Hvis du vil legge til Markedsføring per e-post, Paypal eller Yelp, klikker du på Apper og velger deretter de du vil ha.)

Merk: For å legge til en YouTube-video må du klikke på eksempelvideoen som vises, og deretter klikke på Innstillinger for å skrive inn URL-en til videoen du ønsker.

5. Klikk på Lagre etter at du har valgt en app, og følg veiledningene for å legge den til.
  6. Klikk på Publiser for å oppdatere nettstedet ditt på nett.