|  Hjem
Hjelp

Nettstedbygger versjon 6 Hjelp

Linking my website pages to my Facebook page no longer supported

You can no longer link Website Builder v6 pages to Facebook or update those pages on Facebook.

Note: You should log in to Facebook and remove your Website Builder v6-generated pages there as well.

Next step

More info


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.