Administrert WordPress Hjelp

Last opp filer med SFTP på Managed WordPress-hosting

Du kan laste opp filer til Managed WordPress-planen ved hjelp av sikker filoverføringsprotokoll (SFTP). Dette er i grunnen omtrent det samme som FTP, men med ekstra sikkerhet ved at både kommandoene og dataene er kryptert.

Det er nyttig å bruke en FTP-app for å laste opp store filer til WordPress-nettstedet ditt, eller hvis du trenger å installere et spesialtilpasset tema eller en plugin manuelt.

Påkrevd: Du vil trenge en standard filoverføringsprotokoll-app (FTP-app) for å koble til og laste opp innhold på nettstedet ditt. Det finnes mange tilgjengelige tredjeparts FTP-apper. Vi anbefaler FileZilla.

Merk: Oppdater FTP-appen før du kobler den til, for å forsikre deg om at du bruker den nyeste versjonen og de nyeste chifferingene.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Mine produkter-siden, ved siden av Administrert WordPress, velger du Administrer alle.
  3. Velg nettstedet du ønsker å bruke, og velg deretter Innstillinger-fanen.
  4. Under Produksjonsnettsted finner du SSH/SFTP-pålogging og velger deretter Vis eller Endre.
    Velg vis eller endre
  5. Kopier vertsnavnet til bruk i FTP-appen og velg Opprett ny pålogging.
  6. Velg Opprett ny pålogging igjen. Veksle fra Deaktivert til Aktivert hvis du har planer om å bruke SSH.
    Advarsel: Dette vil slette ditt gjeldende SFTP-brukernavn og -passord.
  7. Kopier det nye brukernavnet og passordet til bruk i FTP-appen og velg Lukk.
  8. Fyll inn Vert-, Brukernavn-, Passord- og Port-feltene i FTP-appen. Hvis du bruker FileZilla, velger du Quickconnect:

velg Quickconnect
  9. Du får en Ukjent vertsnøkkel-melding. Bekreft at Vert er domenet ditt og velg OK.
    bekreft vert og velg OK
  10. Etter at FTP-appen er koblet til nettstedet ditt, kan du dra og slippe for laste opp filer.
    dra og slipp filer