Logg på GoDaddy -kontoen min med en sikkerhetsnøkkel

Etter at du har satt opp en sikkerhetsnøkkel for maskinvare som skal brukes med totrinnsverifisering (2SV), logger du på kontoen din med nøkkelen.

1. Logg på GoDaddy -kontoen din. Vi vil be deg om å koble til sikkerhetsnøkkelen din.
  2. Koble sikkerhetsnøkkelen til enheten din og trykk på dens knapp. Vi bekrefter nøkkelen din og logger deg på kontoen din.

Hva om jeg konfigurerer sikkerhetsnøkkelen for maskinvaren min ... men jeg har ikke den med meg?

Hvis det er tilfelle, ingen bekymringer! Vi bruker sikkerhetskopieringsmetoden din i stedet.

1. Logg på GoDaddy -kontoen din. Når du blir bedt om å koble til sikkerhetsnøkkelen din, velger du Jeg får ikke tilgang til sikkerhetsnøkkelen min .
  2. Velg autentiseringsappen din fra listen.
  3. Angi den sekssifrede koden fra appen din og velg Verifiser . Vi bekrefter koden og logger deg på kontoen din.