Logg deg på min e-postkonto

Denne artikkelen gjelder bare for Arbeids-e-post. Klikk her for Office 365-instruksjoner.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å logge deg på Arbeids-e-post-kontoen.

1. Gå til Arbeidsområdets nettpost-kontoen.
  2. Merk: Du kan også navigere til email.dittdomene.tld for å få tilgang til arbeidsområdets nettpostkonto (f.eks. email.eksempel.com).

Tips: Legg til påloggingssiden for e-posten din som bokmerke, slik at du alltid har den lett tilgjengelig.

3. Angi e-postadressen og passordet ditt.
  4. Klikk på Logg på.
    Klikk på Logg på