Administrert WordPress Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Logg på Administrert WordPress -kontoen din

For å bruke WordPress, må du logge på WordPress -instrumentbordet. Slik kommer du deg dit:

Fra Produkter -siden din

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. På siden Mine produkter , ved siden av Administrert WordPress, velger du Administrer alle .
  3. For nettstedet du vil logge på, velger du WP Admin framenyikonet menyen.

wp-admin på alternativmenyen på nettstedet

Mer informasjon

• Les om du vil logge på WordPress -instrumentbordet, uansett hvordan eller hvor du konfigurerer WordPress -nettstedet Logg på WordPress.