Logg på Arbeidsområde-nettpost

Trinn 3 i serien Konfigurer arbeids-e-postkonto.

Hvis du logget på nettpost for å legge til e-postadressen din for gjenoppretting, kan du gå rett til trinn 4.

Nettpost er en rask måte å få tilgang til e-posten din på fra alle nettlesere. Det er også en praktisk metode for å bekrefte at alt er som det skal være med e-postadressen din og passordet ditt.

1. Gå til Nettpost. (Vi anbefaler at du bokmerker denne påloggingssiden.)
  2. Angi e-postadressen og passordet ditt. (Brukernavnet og passordet ditt for GoDaddy virker ikke her.)
    Klikk på Logg på
  3. Legg Logg på for å vise innboksen din.

Nå som du har tilgang til nettpost, la oss hente e-posten din på datamaskinen, mobiltelefonen eller på begge deler.