Administrert WordPress Hjelp

Logg på din Administrert WordPress-konto

Du må logge på WordPress-instrumentbordet for å bruke WordPress. Slik kommer du deg dit:

Fra Produkter-siden din

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. På siden Mine produkter , ved siden av Administrert WordPress, velger du Administrer alle .
  3. For nettstedet du ønsker å logge inn på, velger du WP Admin fra menyikon-menyen.

wp-admin-meny for alternativer på nettstedet

Mer informasjon

• Hvis du vil logge på WordPress-instrumentbordet uansett hvordan eller hvor du konfigurerer WordPress-nettstedet, les Logg på WordPress.