Logg på markedsføringstjenestene mine

Markedsføringstjenester gjør det mulig for GoDaddy å hjelpe deg med å administrere og drive digital markedsføring, noe som sparer tid for bedriftseiere som deg. Markedsføringstjenester fungerer for alle, enten du har et Website Builder -nettsted , et Administrert WordPress -nettsted, en Digital Marketing Suite -konto eller til og med har et nettsted som ikke hostes av GoDaddy.

Markedsføringstjenester i Website Builder

1. Åpne GoDaddy produktside .
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Gå til Markedsføring på instrumentbordet og velg Sosial for innlegg eller Digitale annonser for annonser.

Markedsføringstjenester i Digital Marketing Suite

1. Åpne GoDaddy produktside .
  2. Bla til Markedsføring på nettet og velg Administrer ved siden av kontoen din.
  3. Gå til Instrumentbord, og velg Sosial for innlegg eller Digitale annonser for annonser.

Markedsføringstjenester i Administrert WordPress og andre nettsteder som ikke hostes av GoDaddy

1. Åpne GoDaddy produktside .
  2. Bla til Markedsføring på nettet og velg Administrer eller Konfigurer ved siden av Marketing Services Standard -kontoen.
  3. Velg Sosial for innlegg eller Digitale annonser for annonser.