Logg på markedsføringstjenestene mine

Markedsføringstjenester gjør det mulig for GoDaddy å hjelpe deg med å administrere og drive digital markedsføring, noe som sparer tid for bedriftseiere som deg. Markedsføringstjenester fungerer for alle, enten du har:

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Velg Sosial for innlegg på instrumentbordet ditt.
  4. For annonser, utvid Markedsføring , og velg deretter Digitale annonser .
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Bla til Markedsføring på nettet og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Velg Sosial for innlegg på instrumentbordet ditt.
  4. For annonser, utvid Markedsføring , og velg deretter Digitale annonser .
  1. Åpne GoDaddy produktside .
  2. Bla til Digitale markedsføringstjenester og velg Administrer eller Konfigurer ved siden av Marketing Services Standard -kontoen.
  3. Velg Sosial for innlegg eller Digitale annonser for annonser.