VPS4-hosting Hjelp

Logg på min 4. generasjons Windows-server med Plesk

Du kan logge på Plesk direkte ved å bruke brukernavnet og passordet for din 4. generasjons Windows-server. Dette er en sikker måte å gi andre tilgang til serveren på uten å gi dem GoDaddy-kontopassordet.

Merk: Du trenger ikke å ha administratortilgang aktivert for å logge på på denne måten.

1. Åpne en nettleser med denne URL-adressen: https://[serverens IP-adresse]:8443.
  2. Angi admin som ditt brukernavn.
  3. Skriv inn vertskontoens passord, og klikk deretter på Logg på.