|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Logg på mitt Workspace-kontrollsenter

Som administrator kan du konfigurere og administrere Workspace Email-kontoer for alle i organisasjonen din.

Hvis du vil ta deg tilgang til din egen (ikke-adminstrative) e-postkonto, følger du disse trinnene for å logge på Nettpost.

  1. Gå til Workspace-kontrollsenteret.
  2. Angi brukernavnet og passordet ditt for GoDaddy og velg Logg på.
    Klikk på Logg på

Relaterte trinn

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.